De bästa apparna för iPad

Ännu en dag, ännu en app. Om du har någon slags smart teknik över huvud taget, oavsett om det är en Android-telefon eller Apples senaste iPad, så vet du mycket väl hur många appar det finns där ute, och alla är de ute efter din uppmärksamhet. För varje funktion så finns det en massiv mängd appar, och alla erbjuder de sina egna fördelar och starka argument för att du ska ladda ned just dem. Det kan därför lätt bli svårt att veta vilka appar som passar dig rätt. Om du har en iPad har du här några av de bästa apparna för både ditt företagande och din underhållning.

 

Bra att ha verktyg

 

Det finns massor med tillgängliga appar som designats för att göra ditt liv enklare, inklusive de som låter dig skapa listor och organisera din kalender så enkelt och effektivt som möjligt. Exempelvis Dragon Dictations är gratis att ladda ned och fungerar som en transkriptionsapp. Du kan läsa upp meddelanden i telefonen samt dela meddelanden över en rad olika plattformer, inklusive Twitter och Facebook. Allt du behöver för att använda appen är tillgång till nätet, och verktyget är otroligt praktiskt för dig som är på språng.

 

Dela med dig

 

Att vara ansluten är en massiv del av modern teknik, och du förväntas ständigt kunna dela med dig av dokument med både medarbetare, kompisar och familj, var du och de än är. Som resultat finns det en stor marknad för appar som hjälper dig dela en lång rad olika typer av dokument. En av de bästa apparna för iPad är Dropbox. Dropbox är underbart enkelt, och låter dig synkronisera alla dokument till din enhet, helt gratis.

 

Spel

 

Spel på smarta enheter har blivit allt mer populärt de senaste åren tack vare stora framgångar i grafik och mjukvarans överhängande upplevelse. Det finns så många enormt populära spel, allt från Angry Birds till klassiker som Candy Crush Saga, och iPaden är numera mer eller mindre lika mycket ett underhållningsverktyg så mycket som det är ett verktyg för jobb och organisation.

 

Hjärngympa

 

Smarta enheter fungerar utmärkt för utbildning så väl som för att uppdatera ens färdigheter. En gratisapp som Elevate fungerar utmärkt för de som vill förbättra minnet och stärka hjärnkapaciteten. Appen låter dig spela spel för att bli bättre på att skriva, läsa, och räkna matte, och den är helt gratis samt har ett softistikerat och användarvänligt gränssnitt. Ytterligare funktioner kan läggas till med en prenumerationstjänst, men gratisversionen räcker gott och väl för att sysselsätta dig ett bra tag.

 

Oavsett vad det är du behöver så finns det en app för det. En del är visserligen betalappar, men ofta får man den bästa upplevelsen med de gratisappar som satsat helt ut på att ge användarna det allra bästa möjliga.

Danne Författare