mcdonalds kuponger

Skrivit 5.7.2010, 00:17. Läst av 73 personer.
McDonalds kuponger? Ja det var hur länge sen som helst sedan jag såg några sådana och skulle jag se några så skulle jag inte använda dom utan kasta dom på direkten. Från min sida så bojkottar jag dom totalt nu. Anledningen då? Jo dels att de anlitat städfirmor som underbetalt sin personal och som dessutom inte betalt skatt för dom, när det uppdagades så lovade McDonalds att det skulle vara slut på det men 1 år efter så var det i princip likadant igen. Sedan kom det fram att de tvingat sin personal att stämpla ut d det varit lite att göra och de fick sitta och vänta utan lön tills det fanns arbetsuppgifter för dom igen.

Cheferna har dessutom ändrat på timmarna i rapporterna för att minska utgifterna med följd att personalen blivit bestulna på rättmättlig lön. Det har också framkommit att färdiga hamburgare som legat för länge och kallnat inte har kastats som de skall utan värmts upp igen i bl.a mikrougn.

Så ni som gillar att äta på McDonalds hoppas jag tuggar era burgare med gott samvete med tanke på att personalen behandlas liknande som slavar ...


Kenneth

1560
0
0
0
blogginlägg
kommentarer
favoriter
följare
Senaste bilderna:

Senaste blogginläggen:

Wallander - Prästen !!
()

Happy Feet !!
()

Wallander - Cellisten !!
()


" har aldrig sett såna, men finns säkert"